Activități


Educație ecologică și conștientizare elevi din Băile Herculane, Mehadia și Teregova

Last update: 2022-04-07 [activity]

În data de 4 aprilie am dat startul acțiunilor de educație ecologică și conștientizare a tinerei generații organizate în cadrul activității B.7.1. - Acțiuni de comunicare și consultare cu factorii interesați și conștientizarea tinerei generații (activități educative) din proiectul POIM 142968 pe care Administrația Parcului Național Domogled-Valea Cernei îl are în derulare. 

Astfel am organizat ore deschise la Liceul ”Hercules” din Băile Herculane, la Liceul Tehnologic ”Nicolae Stoica de Hațeg” - Mehadia și Liceul Tehnologic ”Sf. Dimitrie” - Teregova. Ne-am bucurat să fim în rândul elevilor, să le vorbim despre parcul național și beneficiile implementării acestui proiect, despre protejarea mediului înconjurător și importanța educației ecologice. Aflându-ne încă în Luna Pădurii am profitat de ocazie și am desfășurat și acivități practice cu elevii, de plantare de puieți.       

  

     

 

      

 

  

Educație ecologică și conștietizare elevi din Topleț și Râu de Mori

Last update: 2022-04-08 [activity]

În data de 6 aprilie am finalizat prima serie de întâlniri cu elevii de pe suprafața parcului. Această zi a fost dedicată școlilor gimnaziale din Topleț și Râu de Mori. Ne-am bucurat să împărtășim cu ei informații despre parcul național, despre proiectul aflat în implementare, să le prezentăm filmări surprinse de camerele de monitorizare cu fauna de pe suprafața parcului sau să îi antrenăm în jocuri distractive și antrenate (să descopere reguli de vizitare a parcului).

            

      

Educație ecologică și conștietizare elevi din Gruni - Cornereva și Zăvoi

Last update: 2022-04-08 [activity]

În data de 5 aprilie activitățile educative au vizat școlile din Gruni - Cornereva și Zăvoi. Prezentarea despre parcul național și proiectul pe care administrația îl are în implementare a fost completată cu filmulețe care prezintă fauna din parc, jocuri interactive și activități practice (plantarea de puieți).

 

 

 

 


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României


© 2022 PNDVC | 325200 Băile Herculane, Strada Uzinei nr.9, Caraş-Severin | tel.+40255560582