Educație ecologică și conștientizare elevi din Băile Herculane, Mehadia și Teregova

Last update: 20220914 11:20:05

În data de 4 aprilie am dat startul acțiunilor de educație ecologică și conștientizare a tinerei generații organizate în cadrul activității B.7.1. - Acțiuni de comunicare și consultare cu factorii interesați și conștientizarea tinerei generații (activități educative) din proiectul POIM 142968 pe care Administrația Parcului Național Domogled-Valea Cernei îl are în derulare. 

Astfel am organizat ore deschise la Liceul ”Hercules” din Băile Herculane, la Liceul Tehnologic ”Nicolae Stoica de Hațeg” - Mehadia și Liceul Tehnologic ”Sf. Dimitrie” - Teregova. Ne-am bucurat să fim în rândul elevilor, să le vorbim despre parcul național și beneficiile implementării acestui proiect, despre protejarea mediului înconjurător și importanța educației ecologice. Aflându-ne încă în Luna Pădurii am profitat de ocazie și am desfășurat și acivități practice cu elevii, de plantare de puieți.       

  

     

 

      

 

  


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României


© 2022 PNDVC | 325200 Băile Herculane, Strada Uzinei nr.9, Caraş-Severin | tel.+40255560582